Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι

Το Ζαχαροπλαστείο μας

Το ζαχαροπλαστείο Μιμόζα, στη Λαμία, έχει εδώ και χρόνια ταυτιστεί με την ποιότητα στη ζαχαροπλαστική. Τα βασικά χαρακτηριστικά που το διακρίνουν, δηλαδή η υψηλή ποιότητα υλικών, η αφοσίωση στην τελειότητα και η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, το έχουν καθιερώσει ως ένα από τα πιο ποιοτικά ζαχαροπλαστεία στην πόλη μας.

Η αγάπη μας για την ζαχαροπλαστική μάς ώθησε στη δημιουργία του ζαχαροπλαστείου Μιμόζα, με αρωγό τη δημιουργικότητα, το μεράκι και φυσικά … τις φρέσκες πρώτες ύλες!
Στηριχθήκαμε σε όλες τις παραδοσιακές συνταγές, αλλά και τις εξελίξαμε, με στόχο τη δημιουργία μιας πανδαισίας γλυκών γεύσεων.

Τα γλυκά μας μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Τα αρώματα της ζαχαροπλαστικής μας, αναμφισβήτητα, σε προκαλούν να αγοράσεις όλες τις γλυκές δημιουργίες μας και καλύπτουν πλήρως κάθε γευστική σας ανάγκη για γλυκό.

Τα τελευταία χρόνια στον ίδιο χώρο αρχίζει να λειτουργεί και ανθοπωλείο το οποίο αναλαμβάνει τον στολισμό εκδηλώσεων, έτσι ώστε το κατάστημα μας να μπορεί να παρέχει στους πελάτες μια ολοκληρωμένη πρόταση στη διακόσμηση γάμων, βαφτίσεων, παιδικών πάρτι, εγκαινίων και άλλων εκδηλώσεων.

 

Επισκεφθείτε και εσείς το ζαχαροπλαστείο Μιμόζα στη Λαμία!